Op zoek naar een Juwelier in Antwerpen? Parkeer vlakbij in Parking Diamant .

Juweliers in de stationsbuurt, de Keyserlei en de Meir

In de buurt van het Centraal Station en parking Diamant zijn er verschillende juweliers met een topreputatie. Je vindt er beslist een juweel naar jouw smaak en budget. We stellen de belangrijkste aan je voor.

Juwelier Slaets aan de Keyserlei in Antwerpen

Juwelen Slaets is een begrip in Antwerpen. Elke Antwerpenaar heeft ooit wel eens een juweel gekocht bij Slaets. Menig kind heeft er zijn communiehorloge mogen uitkiezen van de bomma of de moemoe, of de oma. De zaak bestaat al sedert 1904 en kan dus prat gaan op veel vakkennis en passie voor hun vak

Juwelier Slaets: service en op maat werken

Juwelier Slaets is vooral bekend om zijn uitstekende service en het feit dat ze geraffineerde juwelen op maat ontwerpen en vervaardigen. Ze hebben dan ook een eigen atelier voor horloges en juwelen. Er werken 20 bijzonder vaardige juwelenmakers en verkopers.

Vermaarde horlogemerken

Hun assortiment beslaat meer dan 40 internationaal vermaarde merken.

Enkele van de juwelenmerken die ze verdelen: Chopard, Pomellato, The Flanders Collection, Casa Gi en hun eigen merk Slaets Jewellery. Ze zijn ook bekend om hun grote assortiment horloges van welklinkende huizen als Rolex, Breitling, Cartier, Chanel, TAG Heuer, Longines, … Een namiddagje shoppen bij Slaets? Parkeer je auto veilig, snel en vlakbij in Parking Diamant!

Juwelier Orsini aan de Keyserlei in Antwerpen

Een andere klinkende naam in de wereld van de juweliers is ongetwijfeld Orsini Diamonds. Zoals hun naam zelf aangeeft zijn ze vooral gespecialiseerd in juwelen afgewerkt met diamant of andere edelstenen. Ze zijn bekend om hun trouwringen en ringen met diamanten.

Trouwringen kopen bij Orsini

Orsini heeft een smetteloze reputatie voor kwaliteitsjuwelen aan eerlijke prijzen. Vooral hun trouwringen zijn fantastisch: van hedendaags tot heel klassiek, van Belgische ontwerpers of internationale fabrikanten.

Ook zij beschikken over een eigen atelier en hebben twee goudsmeden die perfect de ringen naar uw eigen smaak en budget aanpassen. Vorig jaar ontvingen zij het prestigieuze kwaliteitslabel Antwerp’s Most Briljant omdat zij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen rond betrouwbaarheid, transparantie, service en duurzaamheid.

Juwelier Henri Dom in de Vestingstraat in Antwerpen

Een laatste grote naam is juwelier Henri Dom, vlakbij Parking Diamant in de Vestingstraat. Een zaak die ook al meer dan 30 jaar bestaat en zich gespecialiseerd heeft in juwelen met diamanten en parels. Vooral die parels, daarvoor is Henri Dom heel bekend. De juwelier verkoopt parels voor ieder budget en hij rijgt de parelsnoeren in zijn eigen atelier. Een bezoek meer dan waard.

Parkeer vlakbij de beste juweliers van Antwerpen in Parking Diamant

Een juweel uitkiezen voor jezelf, je echtgenote? Of je kind een mooi horloge cadeau doen voor zijn of haar lentefeest of communie? Ga dan een dagje shoppen in Antwerpen en koop je perfecte juweel bij de beste juweliers van België. Parkeren doe je makkelijk, snel en budgetvriendelijk in Parking Diamant.