Parking Antwerpen Centraal?
Parking Diamant!

Parking Antwerpen Centraal? Parking Diamant!

Kom jij met de auto naar Antwerpen Centraal om vervolgens de trein te nemen? Dan is Parking Diamant jouw ideale uitvalsbasis. Je kan er je auto gerust achterlaten op onze bewaakte parking en de trein nemen naar jouw eindbestemming. Parking Diamant ligt op een steenworp van Antwerpen Centraal. Op dit kaartje tonen we je de snelste en makkelijkste wandelroute van Parking Diamant langs de Vestingstraat naar Antwerpen Centraal (amper 200 meter van de ingang):

Parking vlakbij Antwerpen Centraal: makkelijk en snel

De trein nemen in hartje Antwerpen? Dat doe je makkelijk en snel in Antwerpen Centraal. Vanuit Antwerpen Centraal geraak je in een mum van tijd in alle Belgische steden. Ook internationale bestemmingen zoals Parijs, Amsterdam, London en Berlijn zijn vanuit het centraal station van Antwerpen in enkele uren te bereiken. Woon jij in het centrum van Antwerpen wil je met de auto naar het Centraal Station? Dan is makkelijk en snel parkeren in de buurt van het station van Antwerpen een must. Parkeer veilig, makkelijk en snel in ’t stAd in Parking Diamant! Check onze praktische info. Wij bieden ook budgetvriendelijke abonnementen aan!

Station Antwerpen Centraal: architecturaal parel in hartje stad

Zelfs als je de trein niet hoeft te nemen in Antwerpen, is het station van Antwerpen toch echt wel een must see! Station Antwerpen Centraal ligt aan het Astridplein en vlak naast  ZOO Antwerpen. Het gebouw dateert van 1899 en is ontworpen door ingenieur Clément van Bogaert. Het Station Antwerpen Centraal is opgetrokken in een eclectische bouwstijl die onder meer gebaseerd is op het Pantheon in Rome en het oude stationsgebouw van Luzern in Zwitserland. Zondermeer oogt het Centraal Station van Antwerpen vandaag nog steeds fantastisch dankzij de restauratie in de jaren ’80 en de uitbreiding van de voorbije jaren. In het Station van Antwerpen kan je anno 2017 winkelen en gezellig eten in een van de vele restaurantjes en eetgelegenheden.

Slim parkeren aan Antwerpen Centraal? Kies voor Parking Diamant.
Hier vind je alle praktische info voor een dagje parkeren aan Antwerpen Centraal!