Parking Antwerpen events:
Parking Diamant

Parking Antwerpen events: Parking Diamant

Er zijn ieder jaar heel wat terugkomende events, festiviteiten en gelegenheden die veel mensen naar Antwerpen lokken. Dan is het zaak om gemakkelijk  en snel een parkeerplaats te vinden in het centrum van Antwerpen. Daarna ga je te voet, met de fiets of neem je de tram naar de exacte locatie. Zo makkelijk kan het zijn als je kiest voor Parking Diamant. Parking Diamant, vlakbij de Keyserlei en de Meir, is de uitvalsbasis voor alle events en festiviteiten in Antwerpen.

Vreemdelingenmarkt of Zaterdagmarkt op de Oudevaartplaats

Iedere zaterdag kan je van 8 tot 4 je inkopen doen op de Zaterdagmarkt – of zoals het ook genoemd wordt de Vreemdelingenmarkt. Deze markt dankt zijn naam aan talloze zuiderse en exotische gerechten, groenten en fruit die je hier kan kopen. Je kan ook heerlijk chillen terwijl je een glaasje champagne drinkt en er een oestertje bij eet. Kom zorgeloos naar de Zaterdagmarkt en laat je auto achter op Parking Diamant.

Vogelmarkt op de Oudevaartplaats

Na de Vreemdelingenmarkt op zaterdag is er op zondag de nog bekendere Vogelmarkt. Vroeger werden vooral – hoe kan het anders – vogels en andere huisdieren verkocht. Anno 21ste eeuw hebben deze dieren plaats gemaakt voor groenten, fruit, kledij en ook heel veel antiek en tweedehandsspullen. Lekker kuieren langs de vele kramen op zondag? Parkeer je auto in Parking Diamant en wandel op ’t gemak naar de Vogeltjesmarkt!

Koopzondagen in Antwerpen

Heerlijk uitgebreid shoppen in Antwerpen kan nu ook op iedere eerste zondag van de maand. In de maand december zijn er meerdere koopzondagen omwille van Kerstmis en de feestdagen. Als je je auto vlakbij alle winkels wil achterlaten, dan is Parking Diamant jouw ideale parking. Gelegen vlakbij de Keyserlei en de Meir: makkelijker kan het niet.

De Zomer van Antwerpen

De Zomer van Antwerpen is een zomerfeest, een festival en misschien wel het hoogtepunt van het jaar in Antwerpen. Het programma van de Zomer Van Antwerpen is ieder jaar weer anders en heeft voor jong en oud allerlei activiteiten en voorstellingen in petto: muziek in de wijk, filmvoorstellingen in openlucht, theater en circus, zomerbar,… Het festival duurt twee maanden (juli en augustus) en situeert zich op verschillende plaatsen in het centrum van Antwerpen. Daarom is Parking Diamant de ideale parking als u niks wil missen van de Zomer van Antwerpen!

Antwerpen Proeft

De culinaire sensatie in Antwerpen verrast je ieder jaar opnieuw. Heel wat restaurants, sterrenchefs, foodtrucks en andere eetgelegenheden slaan hun tenten op in Antwerpen. Er zijn standjes, bars, terrasjes zowel binnen als buiten die van dit event, of het nu goed weer is of niet, een unieke belevenis maken. Beleef Antwerpen Proeft vanop de eerste rij en parkeer je auto in Parking Diamant! Antwerpen Proeft gaat altijd door eind april of in de eerste helft van mei.

Kerstmarkt en ijspiste

Ieder jaar kan je in december de mooiste kerstmarkt van België beleven in Antwerpen. In de vele houten chaletjes op de Markt van Antwerpen kan je allerlei lekkernijen proeven en leuke hebbedingetjes kopen. De ijspiste biedt jaarlijks veel plezier voor de sportievelingen en geeft altijd een winterse sfeer aan de kerstmarkt.

Winter in Antwerpen

Als er een Zomer van Antwerpen is, moet er ook een Winter in Antwerpen zijn! In de eindejaarsperiode zijn er allerlei events in winterse sfeer verspreid over het hele centrum van Antwerpen. Je kan schaatsen op de ijspiste, er is een winterfoor, een tubingpiste, wintergolf, het reuzenrad op het Steenplein. Voor al deze gelegenheden is Parking Diamant de makkelijke parkeeroplossing!

China Light Zoo

China Light Zoo verandert de Antwerpse Zoo (link naar Pagina Parkeren aan de Zoo) in een oase van lichtjes. Dit lichtfestival zet allerlei dieren en andere Chinese voorwerpen in een zee van licht. Het begint om 6u ’s avonds als de dieren hun nachtverblijf hebben opgezocht en de Stad in duisternis is gehuld. Verwondering gegarandeerd! Parkeer veilig en snel vlakbij de China Light Zoo in Parking Diamant.

En nog zoveel andere events…

Er zijn nog tal van andere events en festiviteiten in Antwerpen: de Antwerp 10 Miles, het Bierpassie Weekend, de Chocolade Week, Lambermontmartre en de Rubensmarkt op 15 augustus zijn er maar enkele. Voor al deze events parkeer je makkelijk en comfortabel in Parking Diamant!

Slim parkeren tijdens Antwerpen events? Kies voor Parking Diamant.
Hier vind je alle praktische info voor een dagje parkeren tijdens Antwerpen events!