Parkeren in de diamantwijk in Antwerpen?
Parking Diamant!

De Diamantwijk in Antwerpen

Je plant een bezoekje aan de diamantwijk in Antwerpen? Of je komt er zaken doen of werken? Parking Diamant, met ingangen aan de Vestingstraat en de Appelmansstraat, ligt in het hart van de diamantwijk. De diamantwijk is er al langer dan Parking Diamant. Al meer dan 570 jaar is Antwerpen de hoofdstad van de diamanthandel wereldwijd. En vanaf juni 2017 organiseert het Antwerp World Diamond Center het Diamond Year. Dat zal gepaard gaan met allerlei events die ook in 2018 voortduren.

Wil je de sfeer proeven in deze bijzondere buurt? Parkeer dan slim, snel en veilig in Parking Diamant!

Bezoekje aan de diamantbeurs en een diamantslijperij? Parkeer makkelijk dichtbij in Parking Diamant

Samen met een gids kan je een bezoek brengen aan de diamantbeurs en een diamantslijperij. Je gids dompelt je helemaal onder in de wereld van de diamant en je herbeleeft zo de hoogdagen van de Antwerpse diamantnijverheid in de 19de eeuw. Boek je gids en parkeer voor je rondleiding door de diamantwijk handig en voordelig in Parking Diamant.

Een juweel kopen in de diamantwijk? Vertrouw op het Antwerp Most Brilliant label

Wil je graag een mooie ring met edelsteen kopen? Kom dan naar de diamantwijk. Daar vind je verschillende juweliers met het label Antwerp Most Briljant. Dit label wordt door een onafhankelijk controlebureau toegekend aan de meest betrouwbare en kwaliteitsvolle juweliers in Antwerpen. Deze juweliers dragen bij tot de goede reputatie van Antwerpen als hoofdstad van de Diamant.  Je vindt er verschillende in de buurt van Parking Diamant in de Vestingstraat en Appelmansstraat.

Street Art wandeling in de diamantwijk: start in parking Diamant!

Ter gelegenheid van het Diamond Year komt er een bijzondere street art wandeling met als thema – hoe kan het ook anders – diamant! Met een Antwerpse gids of volgens je eigen mapping ontdek je een verrassende wereld van grafische kunst op gevels, in gebouwen, in alle stijlen. Parkeren doe je dichtbij de start van de Street Art wandeling in Parking Diamant. Lees hier meer over de street art wandeling in de diamantwijk.

Op hotel in de diamantwijk? Parkeer vlakbij in Parking Diamant

Misschien heb je wel zin in een weekendje weg in Antwerpen? Of kom je naar Antwerpen om er te werken? In de diamantwijk zijn er verschillende hotels voor ieders beurs en stijl zoals het PREMIER SUITES PLUS Antwerp, het Hyllitt Hotel, Empire Hotel, Condessa, Astoria Hotel, Hotel Indigo Antwerp – City Centre, … Telkens kan je makkelijk en vlakbij parkeren tegen een interessant tarief in Parking Diamant.

Slim parkeren in de diamantwijk? Kies voor Parking Diamant.
Hier vind je alle praktische info voor een dagje parkeren in de briljantste buurt van ‘t stAd!