Parking
Keyserlei en Meir

Parking Keyserlei en Meir

Parking Diamant ligt op een boogscheut van de Keyserlei en de Meir en dus pal in het  centrum van Antwerpen. Door zijn centrale ligging is Parking Diamant jouw ideale parking als je een dagje wil shoppen in Antwerpen. Of zie je het groter en wil je een weekendje Antwerpen? Er zijn enkele hotels aan de Keyserlei en de Meir en dus ook vlakbij Parking Diamant. Zo hoef je je bagage maar uit je auto te nemen en enkele luttele meters te stappen naar je hotel voor je weekendje Antwerpen.

Parking Diamant aan het Hyllitt Hotel

Hotel Hylitt is een luxueus viersterrenhotel aan de Keyserlei. Door zijn centrale ligging is het de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Antwerpen. Je logeert er vlakbij de winkelstraten de Keyserlei en de Meir. Ook voor zakenlui is dit een uitgelezen hotel in hartje Antwerpen een ideale verblijfsplaats. Parking Diamant ligt vlakbij het Hyllit Hotel en is ideaal om er uw auto gerust en veilig achter te laten tijdens uw weekend Antwerpen.

Meer weten over Hotel Hylitt? http://www.hyllit.com/index.asp?taal=nl

Parking Diamant en het Antwerp City Center Hotel

Dit hotel – het voormalige Alfa Empire Hotel – ligt boven Parking Diamant en is een geweldige plaats om je weekendje Antwerpen te starten. Antwerp City Center Hotel heeft een fantastische ligging pal in het centrum, aan de Keyserlei, op wandelafstand van de Meir en naast de Diamantwijk. De rechtstreekse ingang in Parking Diamant naar het hotel maakt uw verblijf nog comfortabeler. Ook het Stadspark is vlakbij.

Meer weten over Antwerp City Hotel? https://nl.antwerpcityhotel.com/ 

UGC Cinema en parking Diamant

Zin in een avondje film? Maar niet in eindeloos parking zoeken en je auto ergens niet gerust achterlaten? Parkeer je auto veilig en gerust in Parking Diamant. Parking Diamant bevindt zich op minder dan 3 minuten wandelen van de Cinema Gaumont. Zo wordt een avondje film écht genieten.

Century Center en Parking Diamant

Dit leuke winkelcentrum in de Vestingstraat ligt ook vlakbij Parking Diamant. In Century Center vind je onder meer Media Markt, een McDonald’s, Standaard Boekhandel, Bart Smit, Kipling, enkele juwelenwinkels en kledingzaken. Het is the place to be voor wie een dagje heerlijk wil shoppen in het centrum van ’t stAd. Parking Diamant bevindt zich op nog geen minuutje wandelen. Tussen al dat shoppen door je shopping bags in je auto leggen is dan ook zo gebeurd.

DelRey en Parking Diamant

DelRey is een begrip in Antwerpen en ver daarbuiten. Het is de chocolatier van ’t stAd! Even relaxen en gezellig zitten na al dat shoppen? Dan is DelRey jouw heerlijke relaxhoekje. Proef er overheerlijke ambachtelijke chocolade, pralines, macrons, taarten en andere zaligheden. Van Parking Diamant wip je zo binnen in de winkel van DelRey of in hun Chocolate Lounge.

Meer weten over DelRey? www.delrey.be

Empire Shopping Center en Parking Diamant

In het Empire eShopping Center kan je als shopper ook je hart ophalen. Empire Shopping Center ligt boven Parking Diamant. Je hoeft dus zelfs niet buiten te gaan om heerlijk te winkelen aan de Keyserlei! Je vindt in dit winkelcentrum gezellige eetcafés en bistro’s en heel wat juweliers hebben er hun winkel.

Diamantairs en juwelenwinkels in de Appelmanstraat en Vestingstraat

Parking Diamant is – zoals onze naam zelf zegt – de uitvalsbasis voor wie de vele juwelenwinkels en diamantairs in de Vestingstraat en de Appelmansstraat wil bezoeken. Auto achterlaten in Parking Diamant en dan het juweel van je dromen zoeken in de vele gezellige winkeltjes vlakbij.

Slim parkeren aan de Keyserlei en de Meir? Kies voor Parking Diamant.
Hier vind je alle praktische info voor een dagje parkeren aan de Keyserlei en de Meir!