Parkeren in Antwerpen:
Parking Diamant

Werken, dagje shoppen of weekendje weg: Parking Diamant in Antwerpen centrum

Parkeren in Antwerpen omdat je een dagje wil shoppen, een weekendje weg hebt gepland of gewoon omdat je werkt in Antwerpen. Dan wil je slim parkeren. Slim parkeren kan je makkelijk, snel en comfortabel in Parking Diamant.

Parking Diamant op het parkeergeleidingssysteem van Antwerpen

Het parkeergeleidingssysteem, kortweg PGS, leidt jou vlot naar Parking Diamant in hartje Antwerpen. Je hoeft je weg niet te zoeken en wordt zo vanaf de Antwerpse ring via de route Diamant naar parking Diamant geleid. Kan je nog makkelijker parkeren in Antwerpen?

Je auto opladen aan een van onze laadpalen

In Parking Diamant doe je meer dan alleen maar parkeren in Antwerpen. Parking Diamant beschikt over acht elektrische laadpalen. Dus terwijl jij aan het werk bent, aan het shoppen, of aan het genieten van je weekend weg, laad je je auto op in Parking Diamant.

Parkeren in Antwerpen én genieten maar!

In Antwerpen kan je natuurlijk zoveel meer dan alleen maar parkeren… Misschien breng je wel een bezoekje aan de Zoo Antwerpen, of neem je de trein in Antwerpen Centraal. Als je Antwerpen bezoekt, woon dan ook zeker een event bij zoals de Zomer van Antwerpen, de Vreemdelingenmarkt, China Light Zoo, de Rubensmarkt in augustus en de kerstmarkt en de ijspiste in december. Voor al deze events kies je voor Parking Diamant!

Parkeren in Antwerpen én dan: shop till you drop!

Parkeren en dan shoppen in Antwerpen. Parking Diamant is dé parking voor shoppers want we liggen vlakbij de Keyserlei en de Meir. En vlakbij onze parking kan je je shoppinghart ophalen in  het Empire Shopping Center. Binnen wandelafstand ligt ook het Century Center, een winkelcentrum met naam en faam.

Slim parkeren in Antwerpen? Kies voor Parking Diamant.
Hier vind je alle praktische info voor een dagje parkeren in Antwerpen!