Laadpalen Antwerpen:
ook in Parking Diamant

Laadpalen Antwerpen: ook in Parking Diamant

Een laadpaal nodig voor je elektrische auto? Ook dan kan je bij Parking Diamant terecht om je auto op te laden in hartje Antwerpen. Parking Diamant beschikt over acht laadpalen. Je hoeft dus niet ver te zoeken naar laadpalen in Antwerpen: je vindt ze in Parking Diamant.

Elektrische laadpalen in Antwerpen: in Parking Diamant

De elektrische laadpalen in Antwerpen zijn nog niet wijd verspreid. Je vindt ze hier en daar, maar als je zeker wilt zijn dat je je auto terug kan opladen, dan zit je goed bij Parking Diamant! Terwijl jij aan het werk bent, een dagje aan het shoppen of geniet van een weekendje weg in Antwerpen, laadt je auto op aan de laadpalen van Parking Diamant.

Elektrisch laden voor ieder wat wils

Acht laadpalen staan ter beschikking voor kortparkeerders en abonnees.

Kortparkeerders kunnen hun voertuig volledig opladen en worden dan via een app verwittigd wanneer het voertuig volgeladen is. Je vindt de parking Diamant via je app, en je betaalt via je app. Verkies je cash of krediet kaart? Ook dat kan! Eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Voor abonnees: losse of vaste staanplaats met elektrische laadpaal

En voor de abonnees is er keuze tussen een losse staanplaats en een vaste staanplaats. Wie over een vaste staanplaats beschikt, kan de hele dag blijven staan op zijn privéplaats met elektrische laadpaal. Heb je een abonnement op een de losse staanplaats? Ook dan kan je je auto onbeperkt opladen. Je wordt dan via een app verwittigd dat je auto volgeladen is en je hem kan verplaatsen. En zo is de staanplaats met elektrische laadpaal beschikbaar voor een ander abonnee. Je verbruik wordt maandelijks gefactureerd via een automatische registratie. Praktisch en solidair.

Makkelijk en snel je auto opladen in Antwerpen? Kies voor Parking Diamant.
Hier vind je alle praktische info over onze laadpalen in onze parking!