Parkeren aan de
ZOO Antwerpen

Parkeren aan de ZOO Antwerpen

Heb je zin in een dagje ZOO Antwerpen? Groot gelijk! De dierentuin in hartje van ’t stAd is zeker een bezoek waard. Je komt met de auto naar Antwerpen? Dan kan je heel makkelijk in Parking Diamant parkeren. Vanuit onze parking ligt ZOO Antwerpen op wandelafstand. Je kan je auto gerust achterlaten want Parking Diamant is een bewaakte en beveiligde parking. Dit is de wandelroute van Parking Diamant naar de dierentuin:

ZOO Antwerpen: dierentuin met roots!

ZOO Antwerpen blijft een vaste waarde in ’t stAd. Met zijn centrale ligging – vlak naast het Centraal Station en aan het Astridplein – nodigt de zoo  uit tot even ontsnappen aan de stadsdrukte. De dierentuin kan al bogen op een hele geschiedenis want hij bestaat al sinds 1843 en is zo een van de oudste dierentuinen ter wereld. Je vindt er olifanten, giraffes, struisvogels, zebra’s, wildebeesten, heel wat soorten apen, ijsberen, pinguïns, … Op vaste tijden kan je bij de voedermomenten aanwezig zijn. Vaak staan er ook andere activiteiten op het dagprogramma. Check de website van ZOO Antwerpen voor meer info en de openingsuren!

De Antwerpse dierentuin: oase van rust én place to be voor events

De dierentuin ligt in hartje stad en is toch een echte ontsnappingsplaats. Je vindt er een uitgestrekt park vol groen, uitnodigende bankjes, stilte en rust midden in het drukke centrum van Antwerpen. ZOO Antwerpen is ook the place to be voor allerlei events. Even ontsnappen aan de stadsdrukte? Parkeer je wagen in Parking Diamant en ontdek al wandelend de groene oase van de dierentuin!

Parking Diamant: vlakbij de Koningin Elisabethzaal en het Congrescentrum

Congres in hartje Antwerpen? Dan moet u bij het Flanders Meeting & Convention Center zijn. Dit congrescentrum bevindt zich vlakbij en naast de ZOO Antwerpen. Gekend in België en internationaal is de Koningin Elisabethzaal een pareltje van formaat voor concerten, congressen en exposities. In de laatste jaren is het FMCC helemaal gerenoveerd, vernieuwd, verbouwd en uitgebreid. Er zijn nu meer dan 20 zalen beschikbaar voor events, recepties, tentoonstellingen, expo’s, congressen, bedrijfsevents, … Voor al deze gelegenheden is het makkelijk en zorgeloos parkeren in Parking Diamant die zich op wandelafstand van de Koningin Elisabethzaal en het Congrescentrum bevindt.

Slim parkeren aan ZOO Antwerpen? Kies voor Parking Diamant.
Hier vind je alle praktische info voor een dagje parkeren aan de Zoo van Antwerpen!