Opera van Antwerpen: een gezellig avondje uit

Het operahuis: op wandelafstand van Parking Diamant

Het operahuis ligt op wandelafstand van Parking Diamant. Nadat u uw auto veilig geparkeerd heeft, hoeft u nog geen 500 meter te overbruggen naar uw eindbestemming. Goed voor vijf minuutjes wandelen.

Wanneer u Parking Diamant buitenkomt, gaat u naar rechts tot u aan de Keyserlei komt. Daar gaat u naar links en neemt u de tweede straat rechts, de Frankrijklei. Aan de rechterkant ziet u dan het prachtig operagebouw.

Parking Diamant is ook de ideale parkeerplek als u eerst nog even wat gaat shoppen op de Meir. Geniet van uw avondje uit in Antwerpen.

Neem een kijkje in het monumentaal operagebouw

Het operahuis in Antwerpen is veel meer dan enkel een locatie waar u naar een voorstelling kijkt. Betreed het fenomenale operagebouw en laat u meeslepen. De rode lopers en de weelderige luxe. De imposante ruimtes, gedecoreerd in Lodewijk XVI-stijl, met statige trappen en zuilen. U voelt zich als het ware een aristocraat uit een ver verleden. Ga terug naar het begin van de vorige eeuw en verdwaal in een prachtige voorstelling.

Geef uw zakenrelaties een flinke boost met een avondje opera

Geen beter netwerkmoment dan een sfeervolle avond opera of ballet op een absoluut unieke locatie. Opera Antwerpen biedt exclusieve formules aan voor bedrijven. De Business Seats zijn all-in vip pakketten en zijn ideaal om te netwerken in de prachtige setting van het operahuis van Antwerpen. Geniet van een perfecte omkadering en warm onthaal.

Een exclusief avondje uit met de Deluxe Seat en de Première Seat

Opera Antwerpen biedt verschillende Business Seats aan op maat van uw wensen. De Deluxe Seat is de ideale formule voor een stijlvolle avond op maat. Geniet van een warm ontvangst en bekijk de voorstelling vanuit de beste zitplaatsen.

De Première Seat is de meest luxueuze formule. Ontdek de unieke sfeer van een première-avond. Champagne bij aanvang van de voorstelling en tijdens de pauze om uw dorst te lessen. Na de voorstelling praat u nog gezellig na tijdens de receptie met de andere gasten en het productieteam van de voorstelling.

Voorstelling meepikken in de Opera van Antwerpen?

Voor het programma en tickets neemt u een kijkje op de website van Opera Ballet Vlaanderen. De snelste manier om tickets te bestellen is via de website. Het is eenvoudig, handig en volstrekt veilig. Kortingsformules, cadeaubonnen en mindervalidenkorting valideert u via het bespreekbureau, niet online.

Veilig naar de opera: coronamaatregelen

Uw veiligheid staat voorop bij de Opera van Antwerpen. Dat u thuis moet blijven als u zich ziek voelt is vanzelfsprekend, maar wist u dat de Opera van Antwerpen voldoende maatregelen neemt zijn voor een veilige avond uit?

  • Draag steeds uw mondmasker.
  • Er is voldoende ontsmettende gel aanwezig.
  • De opera verzamelt uw contactgegevens en die van uw bubble.
  • Voor iedere voorstelling maken ze de zaal grondig proper.
  • Er zijn looplijnen en bewegwijzering zodat u veilig tot aan uw stoel geraakt.
  • De afstandsregels worden altijd gerespecteerd, ook wanneer ze uw ticket inscannen.
  • De vestiaire is gesloten, maar neem gerust uw jas en handtas mee in de zaal.
  • Voorstellingen vinden plaats in grote geventileerde ruimtes.

De Opera van Antwerpen volgt de communicatie van de overheid op de voet en past indien nodig de voorzorgmaatregels aan.

Parking Diamant voor een zorgeloze avond uit in de Opera van Antwerpen

Geniet van een mooie avond uit in de Opera van Antwerpen. Maak u vooral geen zorgen over parkeren aan de opera. Parking Diamant heeft voldoende plaats en biedt een veilige, droge plek aan voor uw wagen terwijl u geniet van een prachtige voorstelling. Check hier de voordelen als u parkeert in Parking Diamant.

Parkeer in Parking Diamant – In’t Stad uit de drukte
Hier vind je alle praktische info