Parkeren dichtbij UGC Antwerpen? Kies voor Parking Diamant

Zin in een goede film?

Heb je zin in een goede film? Een leuke animatiefilm? Een familiefilm om samen met de kids van te genieten in het weekend? Of met je vrienden op het puntje van je stoel zitten bij een spannende thriller? Je vindt de recentste films allemaal bij UGC Antwerpen.

UGC Antwerpen: centraal gelegen

De UGC Cinema ligt in hartje Antwerpen aan de Keyserlei. Je kan er dus makkelijk geraken met het openbaar vervoer én met de auto. Parking in de buurt? Je auto laat je met een gerust hart achter op Parking Diamant. Parking Diamant ligt op wandelafstand van de UGC Cinema in Antwerpen.

Openingsuren UGC Cinema Antwerpen

Er zijn meerdere voorstellingen per dag. Het begint al vroeg in de namiddag: rond 13u kan je al je eerste film meepikken. De tweede voorstelling begint ergens tussen 14 en 15u30. Rond 17u is er dan een late-namiddag-voorstelling. En de avondvoorstellingen van jouw favoriete films beginnen al rond 18u30. Meestal is er dan ook nog een voorstelling tussen 19u en 20u30. De laatste voorstelling van de dag begint telkens rond 22u. Check de beginuren en de beschikbaarheid van zitjes op de website van UGC zelf.

Parking UGC Cinema Antwerpen? Parking Diamant is jouw beste optie!

Wil je graag een zorgeloze namiddag of avond UGC cinema beleven? Dan adviseren we jou dichtbij UGC Antwerpen te parkeren. Als het slecht weer is, hoef je dan zo niet ver door regen en wind te wandelen. Je parkeert voordelig bij ons en je auto staat veilig en droog. Veel beter dan op straat. En als je een elektrische auto hebt, dan ben je echt best voordelig af in parking Diamant. Dan laad je tijdens je cinemabezoek je auto makkelijk op aan een van onze 8 laadpalen.

Parking UGC Cinema Antwerpen: praktisch in Parking Diamant

  • De parking binnenrijden doe je langs de Appelmansstraat 25 of de Vestingstraat
  • Wij hebben 660 parkeerplaatsen: er is altijd wel een plaatsje vrij!
  • Parking Diamant vlakbij UGC Cinema Antwerpen is elke dag open tussen 7u en 23u
  • Buitenrijden kan je op elk moment!
  • Check onze tarieven op onze website
  • Betalen kan je cash of lekker handig met je kredietkaart

Avondje uit in de UGC Cinema Antwerpen? Handig en dichtbij parkeren in Parking Diamant!