Heb jij tickets voor ZOO of Life? Vind je parking vlakbij!

ZOO of Life wordt het musicalspektakel van 2018. De ZOO van Antwerpen is dit jaar 175 jaar oud en wil dit vieren met een groots spektakel.

Originele musical

ZOO of Life is wel een heel originele musical. Er spelen professionals in mee, maar ook heel wat vrijwilligers en figuranten. De hoofdrollen worden vertolkt door Jelle Cleymans als gorillaverzorger en Tinne Oltmans als juf Ellen. Nog andere bekende namen: Warre Borgmans, Janine Bischops, Barbara Dex en Sandrine. De musical ZOO of Life richt zich alvast naar een jong publiek vanaf 6 jaar: alle voorstelling vinden plaats in de paasvakantie. The place to be: de Koningin Elisabethzaal vlakbij Parking Diamant.

Het verhaal van ZOO of Life

ZOO of Life is een hartverwarmend verhaal over de ZOO van Antwerpen en de liefde tussen mensen, tussen mens en dier en de liefde voor de ZOO van Antwerpen. Het wordt een magisch en ontroerend spektakel vol passie en avontuur. De decors zijn spectaculair en de kostuums adembenemend. Ook voor muziek is er gezorgd: een liveorkest speelt gezwind alles aan elkaar. Als je tickets besteld hebt voor de musical, kan je tegelijk die dag ook gratis de ZOO zelf bezoeken. Als dat geen fantastische deal is…

Tickets ZOO of life bestellen?

Heb je nog ticket nodig voor de musical ZOO of Life? De première vindt plaats op 2 april. En vanaf dan kan je zo goed als iedere dag van de paasvakantie de musical gaan bekijken. Wees er snel bij, want de tickets zullen ongetwijfeld vlug de deur uit zijn. Tickets kun je bestellen via de ticketing service van de Elisabethzaal vlakbij Parking Diamant.

Parkeren vlakbij ZOO of Life

Om je bezoek aan de musical ZOO of Life en eventueel de ZOO parkeer je best makkelijk dicht in de buurt. Dat kan bij ons! Parking Diamant ligt op wandelafstand van de ZOO en van de Koningin Elisabethwedstrijd. Lekker makkelijk dus. Je parkeert een hele dag extra voordelig bij ons. Voor wie elektrisch rijdt, zijn er 8 elektrische laadpalen. U kan op ieder uur van de dag buitenrijden. En er zijn sanitaire voorzieningen, ook voor ouders met baby’s en jonge kinderen.

bron beeldmateriaal: website Koningin Elisabethzaal