Restaurant Gran Duca: parkeren vlakbij in Parking Diamant

Restaurant Gran Duca: een van de beste Italiaanse restaurants in Antwerpen

Restaurant Gran Duca is een klinkende naam in het Antwerpse. Sinds jaar en dag is dit een van de beste Italiaanse restaurants in Antwerpen. Het is niet het klassieke pizzeria waar je in een mum van tijd een pizza geserveerd krijgt. En ook de traditionele Italiaanse pasta’s zal je er niet vinden. In Gran Duca beland je letterlijk én figuurlijk in hogere sferen.

Statige ligging op de bovenste verdieping van het Hylitt Hotel

Letterlijk want Gran Duca ligt op de Keyserlei, maar dan net ietsje hoger. Een lift brengt je er naar toe. Gran Duca huist op de bovenste verdieping van het gerenommeerde viersterrenhotel Hylitt Hotel. Het verfijnde restaurant biedt je adembenemende uitzichten op de koepel van het Centraal Station en de statige torens van kerken in de buurt. Aan de andere kant bewonder je de Onze-Lieve-Vrouwkathedraal in volle glorie.

Fabuleuze risotto met saus van liefde en Italiaanse passie

De Italiaanse keuken die ze er serveren is modern, verfijnd en van een hoog niveau. Specialiteiten van het huis én echte toppers zijn onder meer: osso bucco, zeebaars, salade van langousten. En de risotto die ze er met veel liefde en Italiaanse passie bereiden is er werkelijk fenomenaal.

Italiaanse lunch tijdens je dagje shoppen in Antwerpen

Zin om een namiddag te shoppen op de Keyserlei en de Meir? Dan is een lunch in restaurant Gran Duca zeker het overwegen waard. Je bent er even weg van de drukte en je neemt er je tijd om op adem te komen. Want je geniet van een prachtig uitzicht én tegelijk van verrassende, Italiaanse culinaire pareltjes.

Heerlijk diner na een dagje ZOO van Antwerpen

Een heerlijke dag gespendeerd in de ZOO van Antwerpen? Dan sluit je toch af in stijl? Dat doe je beslist met een diner in restaurant Gran Duca. Je maakt er een romantische tête-à-tête van of een gezellig moment met vrienden.

Geweldige commentaren op Trip Advisor

Restaurant Gran Duca heeft al tientallen jaren een onberispelijke reputatie. En dat lees je ook op Trip Advisor. Ze krijgen er een gemiddelde score van 4 en kregen in 2015, 2016 en 2018 een certificaat van uitmuntendheid en wonnen in deze categorie.

Parkeren vlakbij restaurant Gran Duca

Je bent overtuigd dat een bezoek aan Gran Duca de moeite waard is? Gelijk heb je! Reserveren is aangeraden. Wil je graag een parking vlakbij? Parkeer dan makkelijk, snel én voordelig in Parking Diamant. Je auto staat er veilig en ligt op wandelafstand van het restaurant. En dan is het alleen nog een kwestie van heel hard te genieten…