Thai in Antwerpen dichtbij het station en de UGC cinema? Probeer deze Thaise restaurants!

Thai dichtbij Antwerpen centraal, de Keyserlei en de cinema

Zin in Thais eten? Gelijk heeft u. De heerlijke oosterse smaken, de delicate geuren en de fijne aroma’s van de Thaise keuken bekoren heel wat mensen. Als u een Thai zoekt in Antwerpen bij het station Antwerpen-Centraal dan heeft u wel wat keuze uit verschillende Thaise restaurants. Wij bezochten ze allemaal en proefden en smulden van hun heerlijke gerechten. En hieronder leest u onze conclusies!

In de buurt parkeren van de Thaise restaurants in de Antwerpse stationsbuurt

Parkeert u graag makkelijk, veilig en of wandelafstand van al deze Thaise restaurants? Dan kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten in Parking Diamant, vlakbij al deze Thaise culinaire parels.

Restaurant Pad Thai in de Statiestraat

Restaurant Pad Thai vind je vlakbij het station in de Statiestraat. Het is een heerlijk restaurant om na een dagje shoppen of tijdens een weekendje Antwerpen zalig onderuit te zakken en te genieten van de authentieke Thaise keuken. Dit restaurant kookt enkel met verse ingrediënten.

Hartelijke ontvangst in een familiaire sfeer

De ontvangt is er hartelijk. De eigenares staat zelf achter het fornuis. De sfeer is er dan ook familiair en vertrouwelijk. Het interieur is simpel, maar gemoedelijk. Dit restaurant is vlakbij de UGC cinema en is dus ideaal om binnen te wippen voor of na de film.

Thai Wok Express: snel Thais eten vlakbij het station

Thai Wok Express is zoals de naam zelf zegt een hippe eettent waar u in een wip en een gauw een snelle Thaise maaltijd kan verorberen. Ook de prijzen zijn heel scherp want voor amper 10 euro kan je hier een wokgerecht bestellen. Verwacht hier wel geen gezelligheid of een warme sfeer. Dit is een fastfoodrestaurant, maar dan met Thaise gerechten.

Wagamama

Bij Wagamama op de Keyserlei geniet u ook van een lekkere Oosterse maaltijd. Naast Thais serveren zij ook warme Japanse gerechten. Wagamama betekent iemand die vastberaden en eigenwijs is. Dat is de zowat de filosofie van deze Oosterse keten die haar oorsprong vindt in London. In de wijk Bloomsburry openende het eerste restaurant, nu al 25 jaar geleden.

Smaakvol Aziatisch eten in dit Thais-Oosters restaurant

Bij Wagama gaat het snel vooruit en krijgt u in een mum van tijd uw gerecht geserveerd. Het concept is gebaseerd op het vlugge tempo in Japanse zogenaamde ‘ramen bars’ en het smaakvolle Aziatische eten dat ze er serveren. Ook dit restaurant is een aanrader als u nog een vlugge hap wilt verorberen voor of na uw bezoek aan de UGC cinema.

Thais restaurant Siam Senses in Van Wesenbekestraat

Ook het Thais restaurant Siam Senses in De Van Wesenbekestraat is een aanrader van formaat. Een intiem, klein restaurantje met authentieke Thaise gerechten. Niet meteen goedkoop, maar wel veel waar voor uw geld: superverse ingrediënten, top bereiding en vriendelijke service. Op de reviews op Google lazen we zelfs dat mensen van Thaise origine dit een van de beste Thaise restaurants in Antwerpen vinden. Ze bieden ook heel wat gerechten aan voor vegetariërs. Er zijn slechts 5 tafeltjes. Er snel bijzijn of op voorhand reserveren is de boodschap.

Tawan Tai in de Van Arteveldestraat

Houdt u van echt Thais eten? Met de nodige kennis van zaken en traditioneel klaargemaakt volgens de regels van de kunst? Ga dan zeker eens tafelen bij Tawan in de Van Arteveldestraat, op een kleine 5 minuten wandelen van Parking Diamant en het station. Op het menu staan klassiekers zoals Tom yam kai, pad thai, Thaise wokgerechten en uiteraard ook de bekende Thaise curry’s. Het restaurant ziet er ook uit als een echt Thais restaurant en je waant je zo in het land van de glimlach.

Veilig parkeren in de buurt: Parking Diamant

Welke Thai u ook kiest in de stationsbuurt, de kans is heel groot dat u lekker zal eten. En veilig en makkelijk parkeren in de buurt doet u in Parking Diamant. U kan er uw auto gerust voor enkele uren achterlaten terwijl u geniet van een overheerlijk Thais gerecht. Check onze website voor alle praktische info over parkeren dichtbij uw Thais restaurant en het station van Antwerpen Centraal.