Winter van Antwerpen: parkeer dichtbij, veilig en goedkoop in Parking Diamant

Antwerpen biedt weer veel moois deze wintermaanden en kerstperiode. We overlopen kort het heel ruime aanbod aan activiteiten en festiviteiten. Waar je ook heen wil, als je parkeert in Parking Diamant zit je goed: in ’t stAd – uit de drukte! En op wandelafstand van alle locaties.

China Light Festival

De Zoo pakt dit jaar uit met een compleet vernieuwde versie van dit lichtspektakel. Je kan China Light Zoo bezoeken van 30 november tot en met 13 januari telkens tussen 18u en 21u30. Je kan best je tickets online bestellen op de website van de ZOO. Daar kan je ook het tijdslot kiezen dat jou het best uitkomt.

Dit jaar vertelt Light Zoo het verhaal van de Lotusprinses en haar geliefde. De lichtobjecten nemen je mee op een mythische en avontuurlijke reis vol vlinders, draken, hartstocht, warmte en liefde.

Na je bezoek sta je gegarandeerd, net zoals de ZOO, in vuur en vlam voor dit onvergetelijke avontuur! Gezelligheid gegarandeerd. In Parking Diamant ben je op 10 minuten wandelen van de ingang van de ZOO. En dat wandelen is best gezellig, want je passeert vlakbij het Century Center en het Empire Shopping Center (boven Parking Diamant). Volop kerstsfeer en ideaal om nog kerstinkopen te doen! Veilig, snel en makkelijk parkeren in Parking Diamant.

Kerstmarkt op de Grote markt

Naar jaarlijkse gewoonte staan er een kleine 100 kerststalletjes in de omgeving van de Grote Markt. Je kan er heerlijke gerechtjes proeven uit alle hoeken van de wereld en evengoed lekkere traditionele lekkernijen van bij ons: smoutebollen, Brusselse en Luikse wafels, glühwein, … Nog op zoek naar een kerstcadeau? Ook dat vind je hier tussen de ambachtelijke streekproducten en de meest originele gadgets.

Romantisch onder de maretak

Op de Grote Markt kan je het superromantisch maken met je geliefde en kussen onder de maretak. De maretak is opgehangen in een indrukwekkende constructie waar je onder kan schuilen bij een sneeuwbui. Je kan er ook gewoon met vrienden afspreken of een kus stelen van je geliefde. Aan jou de keuze!

Je uitleven op de ijspiste

Zin in wat beweging na al dat kussen en die lekkernijen die je geproefd hebt op de kerstmarkt? Dan wandel je naar de Groenplaats, want daar vind je een heuse schaatsbaan. En nog wel één van de grootste en de mooiste van de Benelux! 1200m2 schaatsplezier in de schaduw van de prachtige kathedraal. En er is zelfs een schattige schaatspinguïn die jouw kleine uk leert schaatsen!

Tubing vlakbij Parking Diamant

Ook vlakbij Parking Diamant – in ’t stAd – uit de drukte – wacht je een nog spannender activiteit. Op een band glij je een supersnel en bloedstollend parcours. Tubing op zijn best! En dat in het bruisende buurt van het mooiste station ter wereld. Parkeer op Parking Diamant, lekker makkelijk bij de graafste glijbaan in de Benelux!

Weekendje erop uit met Kerst en Nieuw

Uiteraard is Antwerpen ook de ideale stad om je kerstinkopen te doen en volop te genieten van de kerstsfeer tijdens een weekendje weg. Je auto laat je gerust en veilig achter op Parking Diamant.

bron beeldmateriaal: websites zooantwerpen.be