Parking Hotel Hyllit Antwerpen: voordelig en dichtbij parkeren in Parking Diamant

Makkelijk en dichtbij Hotel Hyllit parkeren?

Logeer je binnenkort enkele dagen in Hotel Hyllit in hartje Antwerpen? Of in een ander hotel in het centrum van de stad Antwerpen? Dan wil je ook makkelijk en dichtbij parkeren. En liefst nog voordelig ook, want dan kan je met die centen die je bespaart op een parking iets anders doen.

Overweeg je nog Hotel Hyllit in Antwerpen?

Twijfel je nog over je hotelkeuze in Antwerpen? Er zijn in Antwerpen heel wat voortreffelijke hotels. En Hotel Hyllit aan de Keyserlei is er daar zeker een van. Dus beslist een aanrader van formaat. Bovendien zit je in Hotel Hyllit heel centraal: aan de Keyserlei, vlakbij de diamantwijk, de ZOO Antwerpen, de Koningin Elisabethzaal, de Meir, het historische centrum van Antwerpen, … En natuurlijk is ook Parking Diamant vlakbij.

Troeven van Hotel Hyllit aan de Keyserlei

Dit hotel heeft heel wat troeven in huis. Zijn ligging is er een van. Vlak naast de bruisende Keyserlei en op een boogscheut van de mooiste toeristische hotspots van Antwerpen. Je kan er verblijven in mooi ingerichte luxekamers met alles erop en eraan. Echt logeren als God in Antwerpen? Kies dan voor hun bijzonder sfeervolle Deluxe Suite.

Je uitleven in het met prijzen bekroonde zwembad en de fitness

Het Hyllit serveert een bijzonder lekker ontbijt. En als je na het ontbijt ’t Stad niet intrekt, kan je je uitleven in het zwembad en de fitness. Afsluiten doe je in de heerlijke sauna. Het binnenzwembad van het Hyllit Hotel heeft zelfs een heuse prijs gewonnen voor zijn sfeervolle inrichting. Nog zin in iets extra? Naast de ingang van het Hyllit ligt ‘The City Spa’, een gerenommeerd schoonheidsinstituut waar je je heerlijk kan laten verwennen.

Zin in een verfijnde Italiaanse gerechten? Rooftop restaurant Gran Duca ontvangt jou!

Als je in Antwerpen delicieus Italiaans wil eten, dan is er één grote aanrader: Gran Duca. Grand Duca is een Italiaans restaurant op de bovenste verdieping van het Hyllit Hotel. Je verkeert er letterlijk én figuurlijk in hogere sferen. Vanuit het restaurant heb je een adembenemend uitzicht op de wijde omgeving. Reserveer alvast je etentje, want de plekjes zijn er gegeerd.

Parking Diamant: parkeren bij een bezoek aan Gran Duca

Ook als je niet in Hotel Hyllit logeert, kan je een Italiaans etentje reserveren in dit befaamde rooftop restaurant. Parkeren doe je dan liefst zo dicht mogelijk. En daar is Parking Diamant weeral ideaal voor gelegen. Op nog 3 minuutjes wandelen ben je aan de inkom van het Hyllit Hotel en kan je binnen de lift nemen naar Gran Duca.

Ook voor zakenmensen

Je hoort het, Hyllit Hotel heeft heel wat te bieden aan toeristen én aan zakenmensen. Veel zakenlui logeren hier als ze zaken willen doen in de diamantwijk. Ook die ligt vlakbij op enkele minuutjes wandelen van Hyllit Hotel en uiteraard ook van Parking Diamant.

Parking Hyllit Hotel Antwerpen? Kies voor Parking Diamant

Als je parking zoekt vlakbij Hyllit Hotel Antwerpen, dan is Parking Diamant een goede keuze. Net zoals Hyllit Hotel staat ook Parking Diamant voor een uitstekende service. Zo kan je altijd buitenrijden. Binnerijden kan tussen 7u en 23u. Betalen doe je vlot met een creditkaart.

Er is overal wifi en 4G. En je kan zelfs kunst ontdekken in onze parking. Antwerpen Centraal, ZOO Antwerpen, de diamantwijk en de Koningin Elisabethzaal liggen op enkele minuten wandelen. Vlak aan onze parking kan je ook een fiets van Velo Antwerpen huren. En natuurlijk zijn onze tarieven bijzonder voordelig!

Parkeer je wagen veilig in Parking Diamant
In’t Stad uit de drukte

Hier vind je alle praktische info